Bir hafta önce perişan halde apartman bahçesinde bulunan kadın şimdi de tarihi konaktan çıktı!

Antalya'da vücudunda yara ve morluklarla perişan halde bir apartman bahçesinde yatarken bulunan 'Zehra' isimli kadın, bu sefer de tarihi bir konağın müştemilatında ortaya çıktı. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirlenen kadın, polis ekipleri tarafından güçlükle araca bindirilip polis merkezine götürüldü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi'nde bulunan tarihi konaktaki görevli,  sabah saatlerinde müştemilatta bir kadının yattığını gördü.

HASTANEYE GÖTÜRMEK İÇİN UZUN UĞRAŞ VERİLDİ

Önce kadına kahvaltı ikram eden görevli, tüm çabalarına rağmen iletişim kuramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekipleri, vücudunda yara ve morluklar bulunan Zehra adlı kadını müştemilattan çıkarıp hastaneye götürmek için ikna etmeye çalıştı.

Bir hafta önce perişan halde apartman bahçesinde bulunan kadın şimdi de tarihi konaktan çıktı!

POLİSE SÜREKLİ TEKME ATIP HAKARET ETTİ

Direnen kadın, bir kadın polis tarafından dışarı çıkarıldı. Kadının yapılan sağlık kontrolünde durumunun iyi olduğu belirlendi. Polise sürekli tekme atan ve hakaret eden kadın, ekip otosuna bindirilerek işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Bir hafta önce perişan halde apartman bahçesinde bulunan kadın şimdi de tarihi konaktan çıktı! - Resim : 2

1 HAFTA ÖNCE DE BİR APARTMANDA BULUNMUŞTU

Kadın, yaklaşık 1 hafta önce bir apartmanın bahçesinde yatarken bulunmuş, ambulansla hastaneye götürülmüştü.

Bir hafta önce perişan halde apartman bahçesinde bulunan kadın şimdi de tarihi konaktan çıktı! ile ilgili etiketler Antalya Apartman Konak tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.