Bir gerekçe bulamayan Kılıçdaroğlu türkü paylaştı!

Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin neden Doğu Akdeniz'de olmadığını sorgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Meclis'te görüşülen Libya tezkeresine karşı çıkıyor. Tezkereye neden 'hayır' dediğini açıkça anlatamayan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 'Yemen Bizim Neyimize' türküsünü paylaştı.

Ağustos ayında yaptığı konuşmada Türkiye'nin neden Doğu Akdeniz'de olmadığını sorgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, Libya tezkeresine karşı olduğunu açıkladı.

"YEMEN BİZİM NEYİMİZE"

TBMM'deki tezkere görüşmesi sürerken, Kılıçdaroğlu da Twitter sayfasından bir türkü paylaşarak "Mehmetçiğimizi, Libya Çöllerinden uzak tutun!" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir dönem CHP milletvekilliği de yapan Sabahat Akkiraz'ın seslendirdiği 'Yemen Bizim Neyimize' türküsünden kısa bir kısım paylaştı.

Bir gerekçe bulamayan Kılıçdaroğlu türkü paylaştı!

YEMEN BİZİM NEYİMİZE SÖZLERİ

Yemen Bizim Neyimize?
Şivan Düştü Evimize
Bak Yavrular Yetim Kaldı
Güvenmeyin Beyinize

Basma Fistan Kirlenirse
Başta Lecek Düglenirse
Ya Kimlere Baba Desin
Yetim Yavrum Dillenirse

Günden Yanı Soldu M'ola
Yerden Yanı Uludu M'ola
Yiğidimin Ala Gözün
Karıncalar Oydu M'ola

Bir gerekçe bulamayan Kılıçdaroğlu türkü paylaştı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Libya tezkere Yemen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.