'Bir Gelecek' projesi Çankırı'da çocukları sevindirdi!

Birevim tarafından hayata geçirilen "Bir Gelecek" projesi kapsamında Beşeri ve İktisadi Kalkınma (BEKA) Derneği iş birliğinde Korgun Sevgi Evleri'nde yaşayan ihtiyaç sahipleri çocuklara giyecek ve ihtiyaç malzemeleri hediye edildi.

Birevim tarafından hayata geçirilen “Bir Gelecek" projesi kapsamında Beşeri ve İktisadi Kalkınma (BEKA) Derneği iş birliği ile Korgun Sevgi Evleri'nde yaşayan çocuklara kışlık giyecekleri ve diğer ihtiyaç malzemeleri hediye edildi.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve Beka Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, proje kapsamında geldiği Çankırı'da Çankırı Vakfı Genel Sekreteri Ali Karaabalı ile birlikte ilk Vali Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Vali Aktaş katkılarından dolayı Birevim'e ve Bir Gelecek projesi Genel Koordinatörü Mustafa Alpay'a teşekkür etti.

ÇOCUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Alpay, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un da ziyaret edilmesinin ardından Korgun ilçesine geçti. Alpay, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ile birlikte Korgun ilçesinde bulunan Sevgi Evleri'nde yaşayan çocukları ziyaret etti. Alpay, çocuklara bot ve kışlık kıyafetleri hediye etti. Çocuklarla fotoğraf çektiren ve onlarla tek tek ilgilenen Alpay, küçük çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Alpay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BEKA Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaabalı'nın tarafından sevgi evlerinde yaşayan çocukların ihtiyaç sahibi olduğunun kendisine iletildiğini söyledi.

"Bir Gelecek" projesi kapsamında sevgi evlerindeki çocuklara yardım etmek için harekete geçerek gereken desteği verdiklerini ifade eden Alpay, "Türkiye’nin birçok yerinde gençlerimizi her türlü olumsuz bağımlılıktan korumak adına gençlik, spor ve diğer alanlarda projeler geliştirerek onlara destek oluyoruz. Korgun ile alakalı ricamızı kırmayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim. İnşallah ülkemizin gençlerine Birevim ve Beka Derneği olarak hizmet götürmeye, onların gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bir gelecek, birlikte gelecek." diye konuştu.

'Bir Gelecek' projesi Çankırı'da çocukları sevindirdi!

PLAKET TAKDİM ETTİ

Program sonunda Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve Beka Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ve Çankırı Vakfı Genel Sekreteri Ali Karaabalı’ya teşekkür etti. Program sonunda Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür plaketi takdim edildi.

'Bir Gelecek' projesi Çankırı'da çocukları sevindirdi! ile ilgili etiketler Çankırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.