Bir garip taksici olayı: Arkadaki yolcuya rağmen devam etti

İstanbul'da taksicilere yönelik şikayetler her geçen gün devam ederken ortaya çıkan son görüntü dikkat çekti Belçika'da çekilen görüntüde, aracı kullanırken bir yandan da kız arkadaşıyla görüntülü konuşan taksici, yolcunun telefonu kapatması yönündeki uyarısı sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Taksici, yolcunun yabancı olduğunu düşündüğünü savundu ve sonrasında telefonu kapatarak yola devam etti.

İstanbul'da son dönemde taksicilere yönelik şikayetler giderek artıyor. Şikayetlerin büyük bir çoğunluğunu taksicilerin yolcu seçmesi ve özellikle turistleri tercih ederek kısa mesafeye yüksek ücretler istemesi oluşturuyor. 

SEYİR HALİNDEYKEN SEVGİLİSYLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

İstanbul'da taksicilerin durumu gündemdeki yerini korurken Belçika'da çekilen bir görüntü dikkat çekti. Söz konusu videoda Türk taksici, yolcusuyla seyir halindeyken kız arkadaşıyla görüntülü konuşma yapıyor. Dakikalarca sevgilisiyle muhabbet eden taksiciyi sonrasında arkadaki yolcu telefonu kapatması yönünde uyarıyor. Taksici ise şaşkınlığını gizleyemeyerek yolcunun yabancı olduğunu düşündüğü için böyle bir şey yaptığını iddia ediyor. Taksi şoförü, yolcunun uyarısı sonrası telefonu kapatıyor. 

Bir garip taksici olayı: Arkadaki yolcuya rağmen devam etti ile ilgili etiketler İstanbul Taksici görüntülü konuşma yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.