Bir garip şirketi, bir garip anket...

Adresi ve telefonu dahi olmayan PİAR Araştırma, paylaştığı Cumhurbaşkanlığı seçimi anket sonuçlarında Ekrem İmamoğlu'nu Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde gösterdi.

PİAR Araştırma'nın bugün medyaya servis edilen anket sonuçları olay oldu. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçim anketinde Ekrem İmamoğlu yüzde 44.5 Erdoğan ise yüze 39.7 oy aldı.

İmamoğlu'nu büyük farkla önde gösteren anket sonuçları, kısa sürede muhalif sitelerde manşetlere taşındı. Ancak birçok kesimde araştırmanın gerçekliği konusu ciddi şüphelere neden oldu.

Bir garip şirketi, bir garip anket...

NEDEN SADECE İMAMOĞLU ?
Araştırmada Cumhurbaşkanlığı adayları arasında Erdoğan'a rakip olarak sadece Ekrem İmamoğlu'nun sorulması yönlendirici bulundu. Muhalefetin ortak adayı olarak kamuoyunu yönlendirme çabası olarak yorumlandı.

Bir garip şirketi, bir garip anket... - Resim : 2

KENDİ TWITTER ADRESLERİNDEN PAYLAŞILMADI
Dahası PİAR Araştırma'nın Twitter hesabında kendi yaptıkları araştırmanın sonuçları paylaşılmadı. Şirketin son araştırmaya ait paylaşımı ise 19 Temmuz tarihine ait.

Bir garip şirketi, bir garip anket... - Resim : 3

ADRES, TELEFON YOK
Şirketin web sayfasında iletişim bölümünde sadece bir mail adresi ile bir iletişim formu çıkıyor. Adres ve telefon gibi iletişim bilgileri ise yok.

Bir garip şirketi, bir garip anket... - Resim : 4
Ancak başta KONDA, GENAR ve Optimar gibi ciddi araştırma şirketlerinin internet sayfalarına baktığınızda karşınıza kurumsal adresleri ve telefonları tüm detaylarıyla çıkıyor. Öyle ki ofislerini kolaylıkla bulabilmeniz için haritalar ile karşılaşıyorsunuz.

Bir garip şirketi, bir garip anket... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Anket PİAR
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.