Bir fabrika yangını da Kocaeli'de

Sakarya'da meydana gelen havai fişek fabrikası patlamasının ardından yangın çıkmış ve 7 kişi yaşamını yitirmişti. Bir yangın haberi de Kocaeli'den geldi. Gebze ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri yangını 1 saatte söndürdü.

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Pelitli Köyü Mezarlığı yanında bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tesiste henüz öğrenilemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tesisten yükselen alevleri görenler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Bir fabrika yangını da Kocaeli'de

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile alevler yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınarak söndürülebildi.

Bir fabrika yangını da Kocaeli'de - Resim : 2

Çıkan yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, tesiste büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Ekipler yangının sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı.

İHA

Bir fabrika yangını da Kocaeli'de ile ilgili etiketler Kocaeli Gebze Fabrika Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.