Bir doktor daha koronavirüs kurbanı oldu

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden (GATA) emekli Dr. Mehmet Hozikligil koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle dün de iki doktor yaşamını yitirmişti.

Koronavirüsü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de can almaya devam ediyor. Korona virüsle mücadelede en ön safhada yer alan sağlık çalışanları da bu durumdan en fazla etkilenen meslek grupları arasında yer alıyor. Bu bazen de can kayıplarına neden oluyor. Bunun son örneklerinden biri de Ankara'da yaşandı.  

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Em.Tbp.Alb. Mehmet Hozikligil koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. 

Ankara Tabip Odasından yapılan açıklamada; "Özel Ankara Umut Hastanesi'nde görev yapan Dr. Mehmet Hozikligil koronavirüs nedeniyle yaşamını kaybetti. Ailesine, sevenlerine ve tıp camiasına baş sağlığı diliyoruz. Sağlık çalışanlarının sağlığı korunduğu ölçüde toplum sağlığı korunur..." denildi. 

Eski Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr. Nevruz Eren ve Şanlıurfa Göçmen Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Muhanned Mushavah dün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmişti. Mehmet Hozikligil ile birlikte Türkiye'de bir haftada vefat eden doktor sayısı 7'ye yükseldi.

 

 

 

 

Bir doktor daha koronavirüs kurbanı oldu ile ilgili etiketler ölüm Dr. Mehmet Hozikligil
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.