Bir Dizi Daha Ekranlara Veda mı Ediyor? Star TV Dizisi Finalde! Seyirci İse Şokta! Kimse Beklemiyordu

Her yıl televizyon kanallarında kış sezonunda yayınlanan diziler bir ara verir ve yaz sezonunda daha eğlenceli daha izlenmesi kolay romantik komedi ağırlıklı olarak diziler gösterime girer. Nitekim bu yaz sezonunda da öyle oldu.

Her yıl televizyon kanallarında kış sezonunda yayınlanan diziler bir ara verir ve yaz sezonunda daha eğlenceli daha izlenmesi kolay romantik komedi ağırlıklı olarak diziler gösterime girer. Nitekim bu yaz sezonunda da öyle oldu. Yaz sezonu dizileri birbiri ardına farklı kanallarda gösterime girdi ama hemen akabinde kimi diziler final yaparak ekran macerasına veda etti.

Bir Dizi Daha Ekranlara Veda  mı Ediyor? Star TV Dizisi Finalde! Seyirci İse Şokta! Kimse Beklemiyordu

Nitekim Start TV kanalı da yaz sezonuna iki dizi ile başladı. Bu iki diziden şimdi Perşembe akşamları yayınlanan Kazara Aşk isimli dizinin final yapacağı kulislere düşen bilgiler arasında bulunuyor. Dizinin 19 Ağustos günü 8. bölümü yayınlanacak ve reytingleri belki de birçok şeyin belirleyicisi olacak.

Dizinin Konusuna Genel Bakış

Kazara Aşk dizisinin konusuna gelindiğinde ise zengin bir ailenin genç ve yakışıklı oğlu ile sevdiği adamla hayal etmeyi planlayan üniversiteyi yeni bitiren çok güzel bir kızın yollarının hiç umulmadık bir anda kesişmesi ile başlayan süreci anlatıyor.  Dizinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Dizinin çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekiliyor.

Bir Dizi Daha Ekranlara Veda  mı Ediyor? Star TV Dizisi Finalde! Seyirci İse Şokta! Kimse Beklemiyordu - Resim : 2

Star Televizyonun Diğer Dizisinin Akibeti Merak Ediliyor

Star TV kanalının bu yaz yayınlanmaya başlayan bir diğer dizisi de Salı akşamları yayınları ve çekimleri Seferihisar'da gerçekleşen Ada Masalı isimli dizidir. Başlangıçta reytingleri son derece iyi giden dizinin son dönemlerde diğer dizi kadar olmasa da düşüş gösteriyor ama başrol oyuncularının fanları da göz önüne alınarak en azından çok kötü bir reyting düşmesi yaşanmaz ise dizinin yaz sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Yine de son anda ne olacağı hiçbir biçimde belli olmaz. Dizi bitebilir ya da tam tersi kış sezonunda devam edebilir. O yüzden bekleyip görmek gerekiyor.

Bir Dizi Daha Ekranlara Veda mı Ediyor? Star TV Dizisi Finalde! Seyirci İse Şokta! Kimse Beklemiyordu ile ilgili etiketler Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.