Bir devrin sonu! Thomas Müller: Bu tam bir felaket...

FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda Japonya'ya 2-1 mağlup olan, İspanya ile 1-1 berabere kalan ve Kosta Rika'yı ise 4-2 mağlup eden Panzerler, 4 puanla 3. sırada yer aldı ve averajla İspanya'nın gerisinde kalarak kupaya veda etti. Almanya'nın deneyimli oyuncusu Thomas Müller de, Kosta Rika karşılaşmasının ardından Milli Takımı bırakacağının sinyallerini verdi.

FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası devam ederken, sürprizler de peş peşe geliyor. Turnuvanın başınan itibaren beklenmedik sonuçların yaşandığı E Grubu'nda rakiplerine diş geçiremeyen ve sadece 1 galibiyet alarak Dünya Kupası'ndan elenen Almanya'da sıcak bir gelişme yaşandı.

Bir devrin sonu! Thomas Müller: Bu tam bir felaket...

THOMAS MÜLLER'DEN VEDA SİNYALİ!

Tecrübeli futbolcu açıklamasında "Bu tam bir felaket. Nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Eğer bu benim son maçım olsaydı, Alman futbolseverlere birkaç söz söylemek isterdim. Benim için çok büyük bir zevkti. Harika anlar yaşadık. Her maçta kalbimi sahada tutmaya çalıştım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım ve yaptıklarımdan dolayı bazen sevinç gözyaşları oldu, bazen de yüzlerde acı vardı. Her zaman başarılı olamasam da görevimi aşkla yaptım." ifadelerini kullandı.

Bu Dünya Kupası'nı gol katkısı veremeden tamamlayan 33 yaşındaki yıldız, Almanya Milli Takım formasıyla çıktığı 121 maçta 44 gol - 40 asistlik bir performans sergilemişti.

Bir devrin sonu! Thomas Müller: Bu tam bir felaket... - Resim : 2

Bir devrin sonu! Thomas Müller: Bu tam bir felaket... ile ilgili etiketler Kosta Rika Almanya 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Thomas Müller
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.