Bir devrin sonu! 16 yıl sonra Ronaldo ve Messi'siz ilk kez oynanacak

Şampiyonlar Ligi'ne son 16 turunda veda eden Juventus'ta çeyrek finali göremeyen Ronaldo'nun ardından gözler Barcelona'nın yıldızı Messi'ye çevrilmişti. Bu akşam oynanan maçta Paris Saint Germain deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlitek Messi'de yıllar sonra Şampiyonlar Ligi çeyrek finali göremeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı PSG-Barcelona ve Liverpool-Sevilla maçları ile devam ediyor. Porto’ya elenerek turnuvaya veda eden Juventus’un ardından gözler PSG-Barcelona maçına çevrilmişti. İlk maçta 4-1 mağlup olan Barça çeyrek final şansını bu akşam Fransa'da oynanan maçta 1-1 berabere kalarak kaybetti.

Hem İtalyan ekibi Juventus hem de İspanyol ekibi Barcelona ilk maçlardan avantajı rakiplerine kaptırmıştı. Juventus uzatmalara taşıdığı maçta Porto’yu elemeyi başaramadı ve Ronaldo 16 yıl sonra Devler Ligi’ne erken veda etti. Aynı şekilde Barcelona’nın da PSG’ye çeyrek finali kaptırması Messi için aynı senaryonun yaşanmasına neden oldu.,

MESSİ SAKATLANARAK VEDA ETMİŞTİ

Şampiyonlar Ligi’nde son olarak 2004-2005 sezonunda her iki futbolcu da çeyrek finalde boy gösterememişti. Messi 2005-2006 sezonunda son 16 turunda Chelsea eşleşmesinde sakatlandığı için sezonun geri kalanını kaçırmıştı. Porto karşısında iki maçta da gol atamayan Cristiano Ronaldo o sezon Manchester United formasıyla gruplardan çıkamamıştı.

Bir devrin sonu! 16 yıl sonra Ronaldo ve Messi'siz ilk kez oynanacak ile ilgili etiketler Lionel Messi Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.