Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi

61 yaşındaki dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Serhat Özcan geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attığı avukat sevgilisi Deniz İpek ile Ayvalık'ta nikah masasına oturdu. Serhat Özcan, ''10 yıllık ilişkimizin ilk 5 yılı arkadaşlık, son 5 yılı ise sevgili olarak geçirdik. Çok bekledik bugünü.'' açıklamasında bulundu.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u olarak adım attığı dizi film dünyasında; Ulan İstanbul’da Talip Bey, Kalbim Ege’de Kaldı’da Ali Kürük, Çukur’da Uluç Reis ve son olarak Zümrüdüanka’da Rüstem karakterleriyle ününe ün katan oyuncu Serhat Özcan 5 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Deniz İpek ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde nikah masasına oturdu.


AYVALIK'TA NİKAH MASASINA OTURDU


Nikâh töreninde; Serhat Özcan’ın ailesi, ünlü yönetmen Nesli Çölgeçen, ünlü şair Nevzat Çelik, kendisi gibi başarılı oyuncu kardeşi Reha Özcan, Balıkesir Barosu Başkanı Avukat Erol Kayabay, tiyatro sanatçısı Erkan Cılak, ünlü manken Ece Önder ve yakın dostları hazır bulundu.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi

HAYATLARINA AYVALIK'TA DEVAM EDECEKLER

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirterek, “Çünkü biz epey uzunca bir zamandır arkadaşız Deniz’le. 10 yıllık ilişkimizin ilk 5 yılı arkadaşlık, son 5 yılı ise sevgili olarak geçirdik. Çok bekledik bugünü. Artık ‘tamam’ dediğimizde de evlenmeye karar verdik. Çok da iyi bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Son derece mutluyum. Eşimle birlikte Ayvalık’ta yaşamayı sürdüreceğiz” dedi.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 2

Gelin Deniz İpek Özcan ise, çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Uzunca zamandır bugünü bekliyorduk. Burada dostlarımızla birlikte bu anı yaşamak bizi çok mutlu etti” demekle yetindi.

Özcan çiftinin nikâh şahidi olan ünlü yönetmen Nesli Çölgeçen, Serhat Özcan’ın nikâh şahidi olabilmek için özellikle düğüne geldiğini belirterek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 3


Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 4

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 5

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 6

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi - Resim : 7

 

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u Serhat Özcan dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün nikah Ayvalık Serhat Özcan Deniz İpek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.