Bir daha asla göremeyeceğini sanıyordu: 100 yaşında çocukluğuna döndü!

100 yaşındaki büyükanne, memleketi Ermenistan'daki çocukluk katedralini keşfetmek için bir VR kulaklık kullanırken gözyaşlarına boğuldu. Çocukken ziyaret ettiği Eçmiadzin Katedrali'ni görünce hemen sevinç gözyaşları dökmeye başladı. Torunu Michelle, tatlı anı yakaladı ve viral hale geldiği TikTok'ta paylaştı. Duygu dolu anlar internette gündem oldu.

100 yaşındaki bir büyükanne, memleketi Ermenistan'da bir katedrali görmek için sanal gerçeklik gözlüğü kullanırken gözyaşlarına boğuldu.

BİR DAHA ASLA GÖREMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU

Şu anda ABD'de yaşayan kadın, memleketi Vagharshapat'taki Eçmiadzin Katedrali'ni gezmek için VR kullanırken gözyaşlarına boğuldu - çünkü bu, bir daha yapabileceğini asla düşünmediği bir şeydi.

Bir daha asla göremeyeceğini sanıyordu: 100 yaşında çocukluğuna döndü!

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mutluluktan gözyaşı döken 100 yaşındaki kadının çocukluğuna döndüğü anlar sosyal medyada gündem oldu. Z Kuşağından bazi kullanıcılar, 'Acaba biz 100 yaşımızdayken torunlarımız bize neler yaşatacak' yorumlarında bulundu.

Bir daha asla göremeyeceğini sanıyordu: 100 yaşında çocukluğuna döndü! ile ilgili etiketler Ermenistan Ermeni ABD 100 yaşında vr headset sanal gerçeklik gözlüğü virtual reality nine katedral

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.