Bir çömleğe 18 bin lira verdi!

Burdur'da iki uyanık sıradan bir çömleği, bir vatandaşa 'tarihi eser' diyerek 18 bin liraya sattı. Yalova'da yakalanan zanlılar "Parayı harcadık" dedi.

Burdur'da trajikomik bir olay yaşandı. 2 kişi, bir vatandaşa normal bir çömleği göstererek 'tarihi eser' diye tanıttı.Yalana inanan adam çömleğe 18 bin lira verdi.

Bir süre sonra kandırıldığını anlayan adam polis şikayette bulundu. İhbar üzerine Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis çalışmalar neticesinde şüphelilerin A.T. ve E.Y. olduğunu tespit etti.

YALOVA'DA YAKALANDILAR

Yalova'da olduğu tespit edilen 2 şüpheli Yalova Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışma sonucu dün yakalanarak Burdur'a getirildi.

PARAYI HARCAMIŞLAR

Şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgulanan şüpheliler tutuklanma istemiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ifadelerinde “Parayı harcadık” dedikleri belirtildi.

Bir çömleğe 18 bin lira verdi! ile ilgili etiketler Burdur Yalova Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.