Bir belediye başkanı daha korona

Kütahya'nın Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Doğan'ın testlerinin pozitif çıkması üzerine, ilçe filyasyon ekipleri bir çalışma gerçekleştirerek, başkanın yoğun temasta bulunduğu kişileri belirledi.

Daha önce yaptırdığı test sonucu negatif çıkan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ın, ikinci kez yapılan testi pozitif çıktı.

TEMASTA OLDUĞU KİŞİLER BELİRLENDİ

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ın testlerinin pozitif çıkması üzerine, ilçe filyasyon ekipleri bir çalışma gerçekleştirerek, başkanın yoğun temasta bulunduğu kişilere ulaştı. Filyasyon ekipleri çalışmalarını gece yarısı tamamladı.

 Ekipler, tedbir karantinası uygulamalarına da başlarken, öncelikle AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner'in ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Uyanık'ın testlerinin yapıldığı ve sonuçlarının negatif çıktığı öğrenildi.

Bir belediye başkanı daha korona ile ilgili etiketler Kütahya Koronavirüs Emet Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.