Bir bayram klasiği... Kimi elini, kimi bacağını kesti! Acemi kasaplar hastanelere koştu!

Kurban Bayramı'nın birinci gününde kurban kesmek isteyen acemi kasaplar yanlışlıkla kendilerini kesince soluğu hastanede aldı. Kimi bıçak kimi baltayla kendini kesen ve yaralanan vatandaşlar nedeniyle acil servislerde kısa süreli yoğunluk yaşandı. Kendilerine yardım etmeye çalışanları bile yanlışlıkla kesen acemi kasaplar da şaşırttı.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde tüm Türkiye'de acemi kasaplar kurban yerine yanlışlıkla kendilerini kesti. Adıyaman'da bacağından, kolundan, ayağından, parmağından yaralanan acemi kasaplar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakınları tarafından ve ambulanslarla getirildi.

YAKALAMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDULAR

Bazı vatandaşlar ise kaçan kurbanlıklarını yakalamak isterken kurbanlıkların kendilerini sürüklemesi sonucu yaralandı. Bayramın ilk gününde kendilerini yaralayarak hastaneye gelen vatandaşlar yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bir bayram klasiği... Kimi elini, kimi bacağını kesti! Acemi kasaplar hastanelere koştu!


ACİL SERVİSLERDE YOĞUNLUK OLDU

Samsun'da da her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da bildik görüntüler ortaya çıktı. Kurban kesimi sırasında acemi kasaplar ya kazara kendilerini kestiler ya da kurbanlık hayvanların boynuz, tekme darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldular. Kimi bıçak, kimi baltayla kendini kesen ve yaralanan vatandaşlar gerek kendi araçları ile gerek ise ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındılar.

Bir bayram klasiği... Kimi elini, kimi bacağını kesti! Acemi kasaplar hastanelere koştu! - Resim : 2

KENDİLERİNE YARDIM EDENLERİ DE KESTİLER

Sabah saatlerinden itibaren hastaneye gelmeye başlayan acemi kasaplar, acil servislerde yoğunluğa neden oldular. Bazı acemi kasaplar ise kendilerine yardım edenleri kazara kesmeleri dikkat çekti.

Bir bayram klasiği... Kimi elini, kimi bacağını kesti! Acemi kasaplar hastanelere koştu! - Resim : 3

Kaynak: İHA

 

Bir bayram klasiği... Kimi elini, kimi bacağını kesti! Acemi kasaplar hastanelere koştu! ile ilgili etiketler Kurban bayram kasap acemi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.