Bir Başkadır 2. sezon hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Büyük bir beğeni toplayan Netflix platformunun yeni dizisi Bir Başkadır’ın 2. sezonu için geri sayım başladı. Bir Başkadır 2. sezon ne zaman hangi gün yayınlanıyor? Bir Başkadır dizisi saat kaçta başlıyor? İşte detaylar…

Kısa bir zaman dilimi içerisinde büyük bir beğeni toplayan Netflix platformunun yeni dizilerinden Bir Başkadır, ilk sezonunda tüm reytingleri alt üst etmeyi başardı. 8 bölümden oluşan Bir Başkadır dizisinin ilk sezonunda İstanbul’un renkli ve canlı hayatında kesişen yollar ve özgün yaşamların ele alınması dikkatlerden kaçmadı.

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bir Başkadır dizisinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı şimdiden merak konusu oldu.

BİR BAŞKADIR 2. SEZON HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Netflix platformunun sevilen yapımlarından Bir Başkadır dizisi 2. sezonu ile 19 Kasım Perşembe gününde yayınlanıyor.

Bir Başkadır 2. sezon hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

BİR BAŞKADIR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Bir Başkadır dizisinin 2. sezonu 19 Kasım Perşembe gününde Netflix platformunda gün içerisinde başlıyor ve yayına veriliyor.

Bir Başkadır 2. sezon hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Bir Başkadır Bir Başkadır 2. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.