Bir bardak çaya 17 lira ödeyen oyuncu Bülent Çolak isyan etti

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı "Ulvi" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Bülent Çolak, havalimanının içinde bulunan bir kafede ödediği hesaba isyan etti. Bir bardak çay, tost ve portakal suyuna 118 lira ödeyen Bülent Çolak gelen hesabın fişini Instagram hesabından yayınladı.

Gönül Yarası, Hatırla Sevgili, Çakallarla Dans, Hükümet Kadın, İksir: Dedemin Sırrı, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, Ada Masalı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve Geniş Aile dizisinde hayat verdiği Ulvi karakteriyle akıllara kazınan 44 yaşındaki oyuncu Bülent Çolak, oğluyla birlikte gittiği mekanda gelen hesapla neye uğradığını şaşırdı.


TOST, ÇAY VE PORTAKAL SUYUNA 118 TL ÖDEDİ

Oğluyla birlikte, havalimanının içindeli bir kafeye giden Bülent Çolak, bir bardak çay, bir tost ve bir bardak meyve suyu için toplamda 118 TL ödedi. Gelen hesaba isyan eden Bülent Çolak, hesabın fişini Instagram hesabından paylaştı.

Bülent Çolak paylaşımına ''Çay benim... Tost ve portakal suyu oğlumun. Suudi prens serpme petrol söyledi.'' notunu düştü.

Bir bardak çaya 17 lira ödeyen oyuncu Bülent Çolak isyan etti

Ünlü oyuncu tarafından paylaşılan fişte bir bardak çayın 17 lira, tostun 55 lira, portakal suyunun ise 46 lira olduğu görüldü.

 

Bir bardak çaya 17 lira ödeyen oyuncu Bülent Çolak isyan etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya bülent çolak Geniş aile ulvi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.