Bir bakışla orgazm oluyor

İngeltere'de yaşayan 23 yaşındaki Amy Mathews adlı kadının derdine inanamayacaksınız. Dert diyoruz çünkü onun için bazen işkenceye dönüşebiliyor. Çünkü ilk kez 15 yaşında yaşadığı peş peşe orgazm olma durumu yer ya da zaman dinlemiyor. Otobüste giderken, ofiste çalışırken orgazm yaşayabiliyor. Üstelik bunun için cinsel ilişkide bulunuyor olması da gerekmiyor. Sadece bir erkeğe arzu ile bakması yetiyor...

Birçok kadın için cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmak kolaylıkla yaşanabilen bir şey değil. Hatta bu konuda tıbbi yardım alanlar bile bulunuyor. Ancak İngiltere'de yaşayan bir kadın var ki onunu için tatmin olmak yemek içmek kadar basit bir durum. 

23 yaşındaki Amy Mathews için orgazma ulaşmak için sadece bir erkeğe bakması yetiyor. 

Amy cinsel ilişki sırasında birden fazla kez tatmine ulaştığını, hatta bir keresinde 18 kez orgazma ulaştığını ifade ediyor.  

Bir bakışla orgazm oluyor

ETKİLEYİCİ BİRİNİ GÖRMESİ YETİYOR

Çok erken yaşlarda tatmin olma duygusu ile tanıştığını anlatan ancak bunun bazen dezavantaja dönüştüğünü söyleyen Amy, örnek olarak toplu taşımayı veriyor. Yolculuk yaptığı sırada etkileyici birini görünce kendisini tutamayıp orgazm olduğunu ifade eden genç kız bu nedenle karın bölgesinde şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kaldığını belirtiyor.

İlk orgazmını 15 yaşında birlikte olmaya başladığı ve üç yıl süren sevgilisi ile yaşadığını anlatan Amy, bu birlikteliğin ardından 18 yaşındayken yeni bir ilişkiye başladığı ve bu kişi ile ilişkiye girerken en az beş kez tatmin olduğunu belirti. 

Bir bakışla orgazm oluyor - Resim : 2

İLAÇ KULLANMAYA BAŞLADI

Amy, bu ilişkiyi bitirdikten sonra cinsel ilişkiye girmeden her zaman ve her yerde tatmin olmaya başladıını belirterek, bu durumu önlemek amacıyla ilaç kullanmaya başladığını söyledi.

Ancak ilaçların yan etkisinden dolayı acı çektiğini bu nedenle ilaçları kullanıp acı çekmek yerine artık zamansız gelen orgazmlara izin verdiğini aktardı.

Amy, bu nedenle panik atak olup kriz yaşadığını ifade etti. 

Bir bakışla orgazm oluyor ile ilgili etiketler İngiliz orgazm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.