Bir Azizsilin de FETÖ'ye! Hesap verene kadar peşindeyim

Türkiye'nin davası Fenerbahçe Kulübü Yöneticileri, 3 Temmuz Şike davasına tepki olarak Çağlayan Adliyesi'nde bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü, Çağlayan Adliyesi'nde yüzlerce sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu açıklama yaptı. Kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu ile İlhan Ekşioğlu da adliye önünde yer aldı. Fenerbahçe taraftarları Cemaat, Fenerle başa çıkamaz ve Dik dur eğilme, taraftarın seninle tezahüratları yaptı.

AZİZ YILDIRIM: DEVLETİMİZİN VERECEĞİ KARARA SAYGILIYIZ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım taraftarlara teşekkür ederek, peralel savcıların açtığı davalarda hayatlarını kaybedenlere dikkat çekerek 'hayatta olduğumuz için şükretmeliyiz' ifadelerini kullandı. Yıldırım şu şekildek konuştu: Sevgili Fenerbahçeliler hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu ülkede Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün ilkelerinin devam etmesi için çalışacağız. Hepimiz şükretmeliyiz ki bizler yaşıyoruz. Ölen insanlar var. O insanları da buradan saygı ve rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu mücadelesinde devletin alacağı her kararda da aynı yolda yürüyeceğimizi belirtiyorum.

BU ÖRGÜTÜN HESAP VERECEĞİ GÜNE KADAR...

Fenerbahçe yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu ise yaptığı açıklamada 'Ülkenin her yerine sızan bu örgütün hesap verdiği güne kadar biz davanın peşinde olacağız' dedi. 2011 yılında bulundukları doğrultudan sapmadıklarını belirten Mosturoğlu, Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değildir! Buraya gelen taraftarlara sevgilerimi sunuyorum. Bugün bulduğumuz nokta, 5 yıl önce bulduğumuz noktadan farklı değildir. Tüm kamuoyu 25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe'nin mağduriyetini biliyor. Atatürk'ün kulübüne dört bir yandan nasıl saldırıldığını biliyor.

Sizler statta biber gazına maruz kalırken, biz de Silivri'de nefessiz kaldık. Adalet elbet tecelli edecektir dedik. Aziz Yıldırım'ın yurt dışına kaçacağına dair haber yapanların şimdi ülkeyi terk ettiğini biliyoruz. Futbol takımımız maddi ve manevi zarar uğratılmıştır. Ülkenin her yerine sızan bu örgütün hesap verdiği güne kadar biz davanın peşinde olacağız. Başkanımızın da söylediği gibi Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe..

Bir Azizsilin de FETÖ'ye! Hesap verene kadar peşindeyim ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.