'Bir avuç şirket hakikatin tekelini elinde tuttuğunu iddia ediyor'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dijital Dünya Çalıştayı'nda açıklama yaptı. Konuşmasında dijital faşizme değinen Altun, "Karşı karşıya olduğumuz en büyük tehditlerden biri dijital faşizmdir. Dünyanın belirli bir bölgesinde kümelenmiş bir avuç şirket, “hakikatin tekelini” elinde tuttuğunu iddia ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dijital Dünya Çalıştayı'nın açılış programında açıklamalarda bulundu.

EN BÜYÜK TEHDİT: DİJİTAL FAŞİZM

Altun, "Bugün karşı karşıya olduğumuz en büyük tehditlerden biri dijital faşizmdir. Dünyanın belirli bir bölgesinde kümelenmiş bir avuç şirket, “hakikatin tekelini” ellerinde tuttuğunu iddia ediyorlar." dedi.

 

'Bir avuç şirket hakikatin tekelini elinde tuttuğunu iddia ediyor' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı dijital faşizm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.