Bir asker koronavirüs kurbanı oldu

Ankara’da görevli Topçu Asteğmen Adayı Kadir Alper Güner, tedavi gördüğü hastanede Covid-19'dan yaşamını yitirdi. Milli Savunma Bakanlığı, asteğmen adayı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Asteğmen adayı Kadir Alper Güner için başsağlığı mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medyadan duyurulan açıklamasında, “Ankara’daki Topçu ve Füze Okul Komutanlığında görevli Topçu Asteğmen Adayı Kadir Alper Güner, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede kurtarılamayarak vefat etmiştir. Kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

 

Bir asker koronavirüs kurbanı oldu ile ilgili etiketler asker Milli Savunma Bakanlığı covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.