Bir asır sonra aynı meydan aynı ordu

Ermenistan'a karşı kararlı mücadelesiyle zafer kazanan Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki şanlı zaferini Bakü sokaklarında kutluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onur konuğu olarak davet ettiği törenler büyük bir coşkuyla sürüyor. Törenlerde zafer konuşması yapan Erdoğan, bir asır önce yine Bakü sokaklarında bulunan Nuri Paşa'nın başında olduğu kahraman askerleri unutmadı. Erdoğan, "Bugün Nuri Paşa'nın, Enver Paşa'nın, Kafkas Ordusu'nun, Mübariz İbrahimov'un ruhunun şad olduğu gündür" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Ermenistan’a karşı Dağlık Karabağ’daki zaferini kutlamak için düzenlenen Zafer Geçidi Töreni’ne katılmak üzere Azerbaycan’a gitti.

Burada zafer konuşması yapan Erdoğan Azerbaycan'dan tüm dünyaya önemli mesajlar verdi.

ERDOĞAN'DAN KAFKAS İSLAM ORDUSU MESAJI

Konuşmasında 15 Eylül 1918'de, Nuri Paşa'nın başında olduğu Kafkas İslam Ordusu'nun Bakü'yü Ermeni ve Bolşevik işgalinde yalnız bırakmadığına değinen Erdoğan, "Bugün Nuri Paşa'nın, Enver Paşa'nın, Kafkas Ordusu'nun, Mübariz İbrahimov'un ruhunun şad olduğu gündür." dedi.

Bir asır sonra aynı meydan aynı ordu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan kafkas islam ordusu Mehmetçik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.