Bir Annenin Günahı 2. bölüm full izle!

Bir Annenin Günahı 2. bölüm full izle! Bir Annenin Günahı 2. bölüm izle linki tek parça dizi bitiminde Kanal D ekranlarında olacak. 28 Kasım akşamı Bir Annenin Günahı 2. bölüm tek parça PUHU TV'de de izlenebilecek. Peki, Bir Annenin Günahı yeni bölümde neler olacak?

Bir Annenin Günahı 2. bölüm izle bağlantısı izleyenler tarafından araştırılıyor. Başrollerinde Özge Özberk'in rol aldığı Kanal D dizisi Bir Annenin Günahı 2. bölüm tek parça youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanmıştı.

Bir Annenin Günahı 2. bölümde; Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını işleyen dizide, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?”, “Bir anne, bir baba çocuğu için neleri göze alır?” soruları bir kez daha tartışmaya açılacak. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı “Bir Annenin Günahı” nın yeni bölümünün konusu şöyle; Suna, oğlu Yusuf’u yaşatabilmek için büyük günahı işler ve Sadri Güngör’ü vurur. Şimdi hem Sadri Güngör, hem de Yusuf hastanede yaşam savaşı verecektir.

BİR ANNENİN GÜNAHI 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu savaşın galibi Yusuf olur ve geçirdiği ameliyat sonucunda hayata tekrar gözlerini açar. Oğlunun yaşamasıyla hayat bulan Suna, Sadri Güngör’ün ölümüyle yıkılır. Artık vicdanıyla baş başadır. Vicdanın sesi ise, Sadri Güngör’den başkası olmayacaktır. Diğer yanda babasının ölümünün acısını yaşayan Yağmur teselliyi Yusuf’ta bulur. Suna işlediği suçun vicdan azabıyla savrulurken, Sadri Güngör’ün şüpheli ölümünü soruşturan İbrahim komiserin elde ettiği deliller, Suna’yı ve en yakınındakileri bambaşka yollara sürükleyecektir.

Bir Annenin Günahı 2. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kanal D bir annenin günahı 2. bölüm bir annenin günahı son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.