Bir Annenin Günahı 1. bölüm full izle!

Bir Annenin Günahı 1. bölüm full izle! Bir Annenin Günahı 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Kanal D'de. 21 Kasım Cumartesi akşamında Bir Annenin Günahı 1. bölüm tek parça halinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Bir Annenin Günahı 1. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Emre Kınay ve Musa Uzunlar'ın rol aldığı Bir Annenin Günahı 1. bölüm tek parça kesintisiz Kanal D' yayınlanacak.

Bir Annenin GÜnahı 1. bölümde;  bir annenin oğlunu kurtarabilmek için cinayet işlemesi ve ardından yaşananlar konu ediliyor. 

BİR ANNENİN GÜNAHI 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KONUSU NEDİR?

Suna, 40'lı yaşların güzel bir kadındır. Göksu sahilinde ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla bir gecekonduda yaşamaktadır. Bir ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf'tur. Yirmili yaşlarının başındaki Yusuf, ailesini her şeyin üstünde tutan, derslerinde başarılı, tüm fakirliğe rağmen halden anlayan biridir.

 

Bir Annenin Günahı 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kanal D bir annenin günahı 1. bölüm bir annenin günahı ilk bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.