Bir anne daha HDP önündeki evlat nöbetinde!

Evlatlarının HDP aracılığıyla dağa kaçırıldığını söyleyen annelerin Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki eylemi 21'inci gününde. Eyleme bugün bir annenin daha katılmasıyla aile sayısı 46'ya yükseldi.

Çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin sayısı 21’inci gününde 46’ya yükseldi.

2014 yılında askerden yeni gelen ve Muş’ta çalıştığı iş yerinin önünden kaçırılan Turan Arslan için HDP İl binası önünde oturma eylemine katılan anne Güzel Arslan, 5 yıldır çocuğundan haber alamadığını söyledi.

Bir anne daha HDP önündeki evlat nöbetinde!

"GÖZLERİMİZDE YAŞ KALMADI”

Arslan, "5 yıl önce dükkana gitti daha da görmedik. Askerden 5 ay önce gelmişti, dükkana gitti bir sabah gittik baktık dükkan kapalı. Aradık bulamadık, hiçbir yerden haber alamadık. Ben de kardeşleri gördüm toplandığını ben de katıldım. Oğlum duyuyorsa gelsin, 5 yıldır gözlerimizde yaş kalmadı” dedi.

Bir anne daha HDP önündeki evlat nöbetinde! ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır PKK Diyarbakır anneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.