Bir anda kafasına dayadığı silahı ateşledi...

Avcılar'da bir bar sahibi, henüz bilinmeyen bir sebeple tabancayla intihar ederek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 17.00 sıralarında Avcılar Üniversite Mahallesi Mareşal Caddesi üzerinde bulunan bir barda yaşandı. Edinilen bilgiye barın ortağı olan Sırrı Göçmen, mekana gelerek henüz bilinmeyen bir sebeple yanında getirdiği tabancaya kafasına doğru ateş ederek intihar etti.

Bir anda kafasına dayadığı silahı ateşledi...

Silah sesini duyan çalışanlar, Sırrı Göçmen’in kendini vurduğunu görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de kanlar içinde olan Sırrı Göçmen’e müdahale etti.

Bir anda kafasına dayadığı silahı ateşledi... - Resim : 2

Yapılan müdahalelere rağmen Göçmen, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, mekanda incelemelerde bulundu. Barın önüne gelen yakınları Göçmen'in ölüm haberiyle yıkıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bir anda kafasına dayadığı silahı ateşledi... ile ilgili etiketler Avcılar Bar İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.