Bir Anda Gönül Dağı Dizisindeki Roller Tersine Döndü! Dilek İstanbul’a Geliyor

TRT 1 dizisi olan Gönül Dağı adlı dizisi Cumartesi günü izleyici karşısına ikinci sezonla ekranlara geldi. Dizinin ikinci sezonu kategoriler arasında iyi bir çıkış yapmayı başararak birinci oldu. Hikâyesi ile önemli yerleri dikkat çeken dizide yeni sezon kaldığı yerden devam ediyor. Taner ve Dileğin ayrılacakları sinyallerini vermişti.

TRT 1 dizisi olan Gönül Dağı adlı dizisi Cumartesi günü izleyici karşısına ikinci sezonla ekranlara geldi. Dizinin ikinci sezonu kategoriler arasında iyi bir çıkış yapmayı başararak birinci oldu. Hikâyesi ile önemli yerleri dikkat çeken dizide yeni sezon kaldığı yerden devam ediyor. Taner ve Dileğin ayrılacakları sinyallerini vermişti. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın oynadığı dizide yeni bölümlerde izleyiciyi hayli üzecek olaylar yaşanacak.

Fragmanlarda yer alan bölümlerde ayrılacakları yönde bir havaya sahip olayların yaşanacağı dizide sürpriz gelişmelerde yaşanabilir. Gülsim Ali İlhan TRT Haberde açıklama yaparak  Dilek ve Taner'in ayrıldıkları halde birbirlerini bırakmayacağı hakkında bir açıklama yaptı. 

Roller Bu Defa Değişecek

Taner ve Dilek ayrılığı dizide yaşananda da iki sevgilinin birbirlerinden kopamayacağı söyleniyor. Geçtiğimiz sezonda 32. bölüm fragmanında yaşanan detayın içinde Dilek Taner'in düştüğü duruma düşecek ve roller bu kez değişmiş olacak. Dizi de Dilekle Taner ayrılmış Taner Dileğin ayrılmaması için tüm çarelere başvurmuştu ancak yeni sezonda haberlere göre Gönül Dağı adlı dizide bu defa Dilek Taner’in peşinden giderek ayrılmaması  için yol arayacak. 

Bir Anda Gönül Dağı Dizisindeki Roller Tersine Döndü! Dilek İstanbul’a Geliyor

Dilek İstanbul’a Dönüyor

Dilek ayrılığın ardından İstanbul’a döner ve Taner'in peşine düşer. Kararını vermesini isteyen Dilek Taner’den gelecekle ilgili söz vermesi konusunda Taner’den bir haber beklemektedir. Dizinin hayranları için üzücü bir durum olan ayrılık kararı hayranlarını üzecek olsa da yeni bölümlerde neler yaşanacağı merak konusu olacak.

Cumartesi günleri yayınlanacak olan dizi Gönül Dağı heyecanlı bir sezona damgasını vuracak. Beğenilen dizinin 32. fragmanın yayınlanmasından sonra Taner ve Dilek için ilişkilerinin nasıl sonlanacağını yeni bölümlerde izleyebilirsiniz. Beğenilen dizi Gönül Dağı ikinci sezonu ile her hafta ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. 

Bir Anda Gönül Dağı Dizisindeki Roller Tersine Döndü! Dilek İstanbul’a Geliyor ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.