Bir anda alevler arasında kaldı

Hatay'da cep telefonu bataryasını değiştirmek için tamirciye giden kişi hayatının şokunu yaşadı. Tamirci bataryayı çıkartırken şiddetli bir patlama yaşandı. Bataryadan çıkan alev ise telefonunu bekleyen şahsın üzerine sıçradı. Biranda alevler arasında kalan şahıs üzerindeki elbiseyi çıkartarak yanmaktan kurtuldu.

Hatay'ın Antakya ilçesinde ismi öğrenilemeyen bir kişi, telefonunun bataryasını değiştirmek için telefon tamircisine gitti. Telefonunun bataryasının şişmiş olduğunu ve değiştirmek istediğini söyledi. Tamirci işlem yaptığı sırada telefonun bataryası büyük bir gürültüyle patladı. Bataryanın alev alması sırasında tezgahın yanında telefonunu bekleyen kişi bir anda alevler arasında kaldı. Şahıs üzerindeki elbiseyi çıkartarak yanmaktan kurtuldu. 

Bir anda alevler arasında kaldı

24 yıldır telefon tamir ettiğini ve bazen bu tip şeyler yaşandığını anlatan tamirci Paşa Kuyucu, “Müşterimizin getirdiği telefon bataryası şişmişti, ‘yeni batarya taktırmak istiyorum, bataryam şişti’ dedi. Biz de ‘değiştirelim’ dedik, daha telefonu söker sökmez, şişen batarya patladı, müşterimizin üzerine geldi. Çok şükür, bir şey olmadı, alev aldı ama müşterimiz hemen bir refleksle üzerindeki tişörtü çıkardı, alevlerin büyümesini engelledi ama korktuk tabi, büyük bir sesle patladı” ifadelerini kullandı.

Bir anda alevler arasında kaldı - Resim : 2

‘ŞİŞEN BATARYALARI, EV VE İŞ YERİNDE BULUNDURMAYIN’

Böyle olayların bir daha yaşanmaması için herkesi dikkatli olmaya çağıran Kuyucu, “Vatandaşlara uyarım, telefonların bataryası şiştiğinde, evinde ya da iş yerinde çekmecede bulundurmasın, çünkü tehlikelidir. Her an patlayabilir, yangın da çıkarabilir, dikkat edin. Şişmiş bataryaları, bir yerde bırakmayın” diye konuştu.

Bir anda alevler arasında kaldı ile ilgili etiketler Hatay telefon Antakya batarya patladı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.