"Bir an bir ömrü nasıl değiştirir?"

Star TV'nin geçtiğimiz sezon en çok izlenen yapımları arasında yer alan Avlu dizisinin ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.

Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan, Limon Film imzalı Avlu dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse yer alıyor.

Özellikle evladını kaybeden bir anneyi canlandıran Demet Evgar performansı ile göz doldur Avlu'nun yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

AVLU YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Avlu dizisinin yeni sezon tarihi belli olmadı. Ancak dizinin yayıncı kuruluşu tarafından yapılan açıklamada Avlu’nun eylül ayı içerisinde başlayacağı duyuruldu. 

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Deniz, kızının katilini arıyor… Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.

"Bir an bir ömrü nasıl değiştirir?" ile ilgili etiketler Avlu video Star TV yeni sezon ikinci sezon 2.sezon tanıtım izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.