Bir aile korona yüzünden yok oldu

Nevşehir'de tam anlamıyla koronavirüs trajedisi yaşandı. Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde yaşayan aynı aileden 4 kişi 5 gün içinde koronavirüs nedeniyle peş peşe vefat etti. Aynı aileden bir kişi ile birlikte köyde yaşayanlardan toplam 10 kişinin hastanede tedavisi devam ediyor. 40 kişi de karantina altında.

Nevşehir Derinkuyu ilçesi Doğala köyü Muhtarı Azmi Öztürk (61), babası Gazi (85), eşi Belgıya (60) ve annesi Saime Öztürk (78) çeşitli tarihlerde koronavirüse yakalanmışlardı.

Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören Gazi Öztürk geçen cumartesi günü, Belgıya Öztürk geçen pazar günü, mahalle muhtarı Azmi Öztürk salı, Saime Öztürk ise çarşamba günü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Bir aile korona yüzünden yok oldu

5 gün içinde aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu. Azmi, Gazi ve Belgıya Öztürk köy mezarlığında toprağa verilirken, dün vefat eden Saime Öztürk'ün ise bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Mahalle muhtarı Azmi Öztürkün kızının ise koronavirüs nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bir aile korona yüzünden yok oldu - Resim : 2

'HASTANEDE YATAN YAKLAŞIK 10 KİŞİ VAR'

Öte yandan köyde son dönemde artan koronavirüs vakaları nedeniyle tam anlamıyla sessizlik hakim. Doğala Köyü Muhtar Azası Cüneyt Erikçi, "Ben en son muhtarı gördüğümde jandarmayla birlikte köyde karantinaya götürmüşlerdi. 700 kişinin yaşadığı köyümüzden hastanede yatan yaklaşık 10 kişi var." diye konuştu.

Bir aile korona yüzünden yok oldu - Resim : 3

KÖYDE KARANTİNADA 40 KİŞİ VAR

Köyde yaşayan Ramazan Taş ise "Burada en tedbirli kişi muhtardı. Şu anda köyde karantinada olan 40 kişi var. Köyde ayrıca, ölen sayısı 7 kişi oldu. Burada en acısı da muhtar oldu. Bir anda kendisi, hanımı, babası öldü" dedi.

Bir aile korona yüzünden yok oldu ile ilgili etiketler Nevşehir muhtar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.