BİP ücretsiz mi? Turkcell BİP kimler kullanabilir, diğer operatörlere ücretli mi?

Turkcell BİP, WhatsApp tarafından alınan gizlilik ilkesi sonrasında kullanıcılar tarafından en çok indirilen uygulama oldu. Kullanıcılar BİP’in sadece Turkcell’e özel mi ya da ücretsiz mi olduğunu araştırmaya başlarken en çok merak edilen sorulardan birisi de BİP kullanmak için Turkcelli olmak şart mı olarak ilk sırada yer aldı.

WhatsApp tarafından alınan gizlilik ilkesi Türkiye’deki kullanıcıların bir anda BİP uygulamasına yönelmesine sebebiyet verdi. Son günlerde oldukça rağbet gören uygulamalardan biri haline gelen BİP’in ücretsiz mi olduğu merak edilirken BİP diğer operatörlere ücretli mi sorusunun yanıtı da cevap buldu.

BİP NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Türkiye'nin en çok indirilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan karar Turkcell BİP’e olan ilgiyi daha da arttırdı. Turkcell BİP uygulamasını kullanabilmeniz için öncelikle indirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Öncelik olarak, telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekir.

BİP ücretsiz mi? Turkcell BİP kimler kullanabilir, diğer operatörlere ücretli mi?

Bunun dışında, BIP yazıp 2222'ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak da indirme şansınız bulunmaktadır. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden de kullanabilmektesiniz.

BİP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.

BİP TURKCELL KİMİN? HANGİ ÜLKENİN?

BiP uygulaması, Turkcell bünyesinde çalışan mühendisler tarafından geliştirilmiş olup Turkcell'e aittir. Turkcell ise Şubat 1994'te Turkcell Türkiye'nin ilk GSM ağı olarak başladı. 2019 yılının 1.çeyreği itibarıyla Türkiye'deki cep telefonu kullanıcılarının yüzde 41,6'na sahiptir. Turkcell'i %31,1 pazar payıyla Vodafone ve %27,3 pazar payıyla Türk Telekom takip etmektedir.

Hangi operatör aboneleri kullanabilir?

BiP evrenseldir. BiP’i herkes kullanabilir.

Hangi işletim sistemleri destekler?

Android ve IOS işletim sistemleri ile BiP kullanabilirsiniz.

BİP ücretsiz mi? Turkcell BİP kimler kullanabilir, diğer operatörlere ücretli mi? - Resim : 2

BİP ANDORİD İOS İNDİR

BİP uygulamasını kullanabilmeniz için ilk olarak Android ve İOS marketlerinden uygulamayı akıllı cep telefonlarına indirmeniz gerekmektedir. Telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekmektedir. Bunun dışında, BIP yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderdikten sonra da gelen linke tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden de kullanabilirsiniz.

Turkcell aboneleri içinMesaj, fotoğraf, video, ses kaydı göndermeleri kotalarından düşmemektedir. Ancak diğer paylaşımları paketleri varsa İnternet paketlerinden, yoksa normal mobil İnternet tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.

BiP uygulaması hız kısıtlı İnternet paketleriyle birlikte alınabilmektedir. BiP ile beraber alınan hız kısıtlı İnternet paketi bittiğinde, İnternet erişim hızı ile birlikte BiP kullanım hızı da 96 kbps’ye kadar düşmektedir.

Diğer operatör abonelerinin BiP kullanımları varsa İnternet paketlerinden, yoksa normal mobil İnternet tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.

BİP ANDORİD İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİP İOS İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BİP ücretsiz mi? Turkcell BİP kimler kullanabilir, diğer operatörlere ücretli mi? ile ilgili etiketler Turkcell bip BİP Turkcell
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.