Biotrend Enerji halka arz ne zaman? Biotrend talep toplama tarihi açıklandı mı?

Doğanlar Holding şirketlerinden biri olan Biotrend Enerji halk arz yolunda adım adım ilerliyor. Halka arz öncesinde reklam filmini yayınlanan Biotrend Enerji için talep toplama tarihi oldukça merak ediliyor. Peki, Biotrend Enerji halka arz ne zaman? İşte talep toplama tarihi…

Doğanlar Yatırım Holding A.Ş'nin enerji iştiraklerinden biri olan Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş, halka arz öncesinde önemli adımlar atmaya ve yatırımcısına güven vermeye devam ediyor. "Çöpten Elektriğe, Elektrikten Geleceğe" sloganı ile reklam filmini de piyasaya süren Biotrend, yenilenebilir enerji alanında yapılan büyük yatırıma ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösteriyor.

Herkesin günlük hayatında yarattığı evsel atıkları enerjiye dönüştüren Biotrend Enerji, yeni kampanya doğrultusundaki reklam filminde bir portakal kabuğunun, ceviz kabuğunun lambaya elektrik, kahvaltı için enerjiye dönüştüğünün altını çiziyor.

Biotrend Enerji halka arz ne zaman? Biotrend talep toplama tarihi açıklandı mı?

BİOTREND ENERJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

2021 sene sonunda Balıkesir'den Malatya'ya, Giresun'dan İskenderun'a kadar toplam 11 kentimizde 17 farklı tesisiyle atıkları elektriğe dönüştürmeyi hedefleyen Biotrend, yılın ilk yarısında halka arz edilmek üzere heyecanlı bir bekleyiş yaşıyor.

Biotrend Enerji bünyesinde yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımların her biri sürdürülebilir bir dünya için büyük önem arz ediyor. Şirket bünyesinde atılan her adım, reklam kampanyasında altı çizilmek üzere sonraki nesillere daha yaşanılabilir ve temiz bir gelecek bırakmak adına izler taşıyor.

Biotrend Enerji halka arz ne zaman? Biotrend talep toplama tarihi açıklandı mı? - Resim : 2

BİOTREND ENERJİ TALEP TOPLAMA TARİHİ

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan haftalık bültende Biotrend Enerji’nin 16,50 TL ve 18 TL fiyat aralığından satışa sunulacağı kaydedildi. İzahnamede belirtilene göre Biotrend halka arzında talep toplama süreci 3 iş günü sürmesi planlanmakta.

Biotrend Enerji halka arz ne zaman? Biotrend talep toplama tarihi açıklandı mı? ile ilgili etiketler Biotrend Enerji talep toplama Doğanlar Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.