Binnur Kaya'dan Arif Verimli'ye zeytin dalı

Geçtiğimiz haftalarda 14 yıl danışmanlık yaptığı atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten ayrılan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli'ye, Kırmızı Oda'nın Doktor Manolya'sından zeytin dalı...

Başarılı psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı kitaptan uyarlanarak 4 Eylül 2020 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisinin dün yeni bölümü izleyiciyle buluştu. Dizide Doktor Manyolya rolüne hayat veren oyuncu Binnur Kaya'nın, geçtiğimiz günlerde atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten ayrılan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif'e yaptığı gönderme dikkat çekti.

 DR. MANOLYA HASTASINI 'ARİF HOCA' İSİMLİ MESLEKTAŞINA YÖNLENDİRDİ

Kırmıı Oda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde izleyenleri heyecanlandıran bir sahneye imza atıldı. Dizide Doktor Manolya karakterine hayat veren Binnur Kaya'nın bir hastasını 'Arif Hoca' isimli başka bir meslektaşına yönlendirmesi dikkat çekti. Bu sahneyi izleyenler, 'Doktor Manyolya'dan Arif Verimli'ye zeytin dalı' şeklinde yorumladı. Dünkü sahnenin ardından gözler Prof. Dr. Arif Verimli'ye çevrildi. Verimli'nin, Kırmızı Oda'nın kadrosunda rol alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

ARİF VERİMLİ, KIRMIZI ODA'YI PAYLAŞIYOR

Daha önce de dizi hakkında yorumda bulunan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz günlerde de Kırmızı Oda’ya atıfta bulundu. Verimli dizinden sonra başına gelen bir olayı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Binnur Kaya'dan Arif Verimli'ye zeytin dalı

 

Binnur Kaya'dan Arif Verimli'ye zeytin dalı ile ilgili etiketler Arif Verimli Gülseren Budayıcıoğlu binnur kaya Kırmızı oda Doktor Manolya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.