CHP'li isimden partisine 'Suriyeli' tepkisi

Son dönemde istifa haberleriyle sarsılan CHP'de fikir ayrılıkları sürüyor. CHP'li eski Milletvekili Binnaz Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin Suriyelilere yönelik tutumuna tepki gösterdi.

CHP'nin yürüttüğü politikalardan rahatsız olan Öztürk Yılmaz ile Mustafa Sarıgül yeni parti kurarken, Muharrem İnce de parti kurma hazırlıklarını tamamlamak üzere. 

Partide Muharrem İnce'yi destekleyen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel istifa ederken, Denizli Milletvekili Teoman Sancar da parti yönetimi tarafından istifaya zorlandığını açıkladı.

BİR İTİRAZ DA BİNNAZ TOPRAK'TAN

CHP bu olaylarla sarsılırlen, parti içinde de itirazlar yükselmeye devam ediyor. O isimlere son olarak eski Milletvekili Binnaz Toprak da katıldı.

 CHP'nin Suriyeliler ile ilgili politikasının yanlış olduğunu savunan Toprak, bunun kendisini sosyal demokrat olarak tanımlayan bir partiye yakışmadığını söyledi.

"YAKIŞMIYOR..."

Toprak, söz konusu paylaşımında "CHP’nin Suriyeli mültecilere yönelik tutumu sosyal demokrat olduğunu iddia eden bir partiye yakışmıyor" ifadesini kullandı.

CHP'li isimden partisine 'Suriyeli' tepkisi ile ilgili etiketler CHP Suriyeli milletvekili Twitter Binnaz Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.