Binlerce lirayı 20 saniyede çaldılar!

Muş’ta bir döviz bürosuna giren hırsızlar, 20 saniyede yaklaşık 70 bin lira para çaldı. Zanlının elindeki poşet ve üzerindeki monttan yola çıkan asayiş ekipleri, zanlıları 3 saat içerisinde Diyarbakır ve Şanlıurfa’da yakaladı.

Alınan bilgilere göre olay, Atatürk Bulvarı üzerindeki döviz bürosunda meydana geldi. Diyarbakır’dan Muş’a geldikleri tespit edilen 4 zanlı, Atatürk Bulvarı’ndaki döviz bürosunu soymak için bir süre keşif yaptı. Döviz bürosunun kapalı olduğunu fırsat bilen zanlılardan 3’ü etrafta gözetleme yaparken, bir kişi de elindeki tornavidayla kapısını kırdığı iş yerine girdi. 20 saniye iş yerinde kalan zanlı, 5 bin euro, 4 bin 500 dolar ve 23 bin TL’yi elindeki poşete koyarak hızlıca uzaklaştı.

20171027AW209673_02

Hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki kamera görüntülerini inceledi. İş yerine giren zanlının elindeki poşetten yola çıkan polis, poşetin Diyarbakır’da bir giyim mağazasına ait olduğunu öğrenince Diyarbakır ve Şanlıurfa emniyetiyle irtibata geçti. 4 zanlıdan 3’ü, polisin sıkı takibi sonucu üzerlerindeki elbiselerini değiştirmeye fırsat bulamadan Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde yakalandı.

20171027AW209673_03

Muş’a getirilen zanlılar polisteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Öte yandan, polisteki sorgularında zanlılar, aynı yöntemle Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de bir kuyumcuda hırsızlık yaptıklarını itiraf etti.

Kaynak: İHA

Binlerce lirayı 20 saniyede çaldılar! ile ilgili etiketler Hırsızlık Soygun Muş polis asayiş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.