Bingöl'de karneleri veliler aldı

Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi geçtiği ve soğuk havanın etkili olduğu Bingöl’ün Karlıova ilçesinde bir çok öğrencinin karnesini velileri aldı.

Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Bingöl’de de kar ve soğuk hava etkisini sürdürüyor. Kar yağışının en çok yaşandığı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde ise hava sıcaklığı eksi 15 derecelere kadar düştü. İlçede son 3 haftada yağan kar kalınlığının 2 metreyi geçmesi nedeniyle öğrenciler sadece 2 gün okula gidebildi. Türkiye genelinde olduğu gibi ilçede de yarı yıl tatili nedeniyle bugün karneler dağıtıldı. Her ilde özellikle ilk okul öğrencileri aileleriyle karne alırken, Karlıova’da kar ve soğuk hava nedeniyle bir çok öğrenci okula gelemedi. Öğrencilerin yerine velileri okula giderek karneleri aldı.
Karın yanı sıra havanın da çok soğuk olduğunu belirten öğrenci velileri, bu yüzden karneleri almak için okula kendilerinin gittiğini söyledi.

Bingöl'de karneleri veliler aldı ile ilgili etiketler Bingöl
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.