Bingöl'de deprem mi oldu? 25 Haziran Bingöl'de deprem! Deprem kaç büyüklüğünde?

Bingöl'de deprem mi oldu? 25 Haziran Cuma akşamı haber ajanslarına düşen son dakika haberine göre Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu.

Bingöl'de deprem mi oldu? 25 Haziran Bingöl'de deprem! Deprem kaç büyüklüğünde?

Bingöl'de deprem mi oldu, Depremin büyüklüğü ne kadar? Erzincan'da yaşayan vatandaşların da hissettiği ve bu yüzden Erzincan deprem araştırmasına girdiği son dakika bilgisine göre Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

BİNGÖL'DE DEPREM!

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.28'de Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 15,51 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. AFAD yaptığı açıklamada, "Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Son dakika: Bingölde korkutan deprem Diyarbakır, Mardin, Tunceli, Elazığ ve Erzincanda da hissedildi

Bingöl il merkezinde depremi hisseden bazı vatandaşlar dışarı çıktı.

VALİ EKİNCİ'DEN AÇIKLAMA

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun olmadığını, AFD ekiplerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.28'de Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

 

Bingöl'de deprem mi oldu? 25 Haziran Bingöl'de deprem! Deprem kaç büyüklüğünde? ile ilgili etiketler deprem bingöl deprem kiğı deprem erzincan deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.