Binance kullananlara büyük şok: Kısıtlama kararı aldı!

İtalya, İngiltere ve Kanada'da yasaklanmasının ardından Çin'de de kısıtlamaya maruz kalan Binance Avrupa faaliyetleri için yeni bir karar aldı. Bu karar göre Binance, Avrupa'da türev ve vadeli piyasa işlemlerinden çıkacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Avrupa faaliyetleri için yeni karar aldı. Binance, Avrupa'da türev ve vadeli piyasa ürünlerini tasfiye edecek.

GÖZDEN GEÇİRMELER DEVAM EDECEK

Kurumdan yapılan açıklamada, kullanıcıların ve ortakların ihtiyaçları doğrultusunda ürünlere ilişkin gözden geçirmelerin devam ettiği duyuruldu.

Açıklama neticesinde Almanya, Hollanda, İtalya'da tasfiyenin derhal uygulanacağı ve bu ülkelerde vadeli ve türev ürün hesabı açılmayacağını belirtildi.

Geri kalan Avrupa ülkelerinde ise kademeli olarak tasfiye devam edecek.

İTALYA, İNGİLTERE, KANADA VE ÇİN TAVIR ALDI

Kripto para borsası Binance, dev ülkeler karşısında çaresiz kaldı. İtalya, İngiltere ve Kanada'da yasaklama kararı alınırken Çin'de kısıtlamalara maruz kalmıştı. Binance'ın dünya çapında 110 milyon kullanıcıya eriştiği belirtiliyor.

Binance kullananlara büyük şok: Kısıtlama kararı aldı! ile ilgili etiketler Binance kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.