Binance çöktü mü? Binance TR yanlış veri türü hatası nedir?

Binance sistemi kullanıcıları 18 Nisan gününde karşılaştıkları yanlış veri türü hatası sonrasında Binance çöktü mü sorusuna yanıt arıyor. Hesap sahipleri dönem dönem bu tür uygulamalarda sorunlar yaşamakta. Peki, Binance TR yanlış veri türü hatası ne demek?

Binance sistemi kullanıcıları "Binance çöktü mü, yanlış veri türü hatası nedir?" sorularına yanıt arar oldu. Hesap sahipleri dönem dönem uygulamalarda hatalarla karşı karşıya kalabiliyor. Daha öncesinde de yaşanan bu gibi sorunların ardından Binance TR’den açıklamalar geliyordu.

Binance çöktü mü?

Binance sisteminde yaşanan erişim sorunun ardından birçok kullanıcı hatanın kaynağını ve zaman düzeleceğine dair bilgileri araştırmaya başladı. Henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken kullanıcıların işlem sırasında yanlış veri türü hatası ile karşılaştıkları kaydedildi.

Daha öncesinde yaşanan geçmiş tarihli bir açıklamada;

"Değerli Binance TR Kullanıcılarımız,

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah 09.45 - 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.” ifadeleri kullanılmıştı.

Binance çöktü mü? Binance TR yanlış veri türü hatası nedir? ile ilgili etiketler Binance Binance TR veri hatası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.