Binance Bu Coini Listeliyor! Yüzde 700 Yapmıştı! Kripto Para Piyasası Bu Haberi Bekliyor

En çok tercih edilen kripto para borsası Binance listelemesinde yer verilmesi beklenen coin belli oldu. Metaverse altyapısı da olan Dexgame Token şu sıralar hakkında en çok konuşulan kripto para oldu. Yatırımcının da ilgisini çeken Dexgame Coin geçtiğimiz Aralık ayında büyük bir sıçrama yapmıştı.

Yüksek potansiyele sahip coinler sıralamasında kendine önemli yer eden Dexgame platformunda oyun geliştiricilerinin düello ve turnuva merkezi'nde listelenen rekabetçi oyunlar için nft belirteçleri üretmesine olanak tanıyan bir blok zinciri ağ altyapısı oluşturulmuştur. Binance Bu Coini Listeliyor! Yüzde 700 Yapmıştı! Kripto Para Piyasası Bu Haberi Bekliyor.

Kripto para borsası Binance Dexgame listelemesini bekleyen yatırımcı da geçtiğimiz aylarda büyük bir yükseliş yaşayan metaverse altyapısına sahip Dexgame Token'e gözleri çevirdi.

Dexgame Coin'in Binance'te listeleneceği haberi sonrası Kripto para haberlerini takip eden yatırımcılar arasında ses getirdi. Geçtiğimiz Aralık ayında büyük bir sıçrama yapan ve Yüzde 700'lük bir artış gerçekleştiren Dexgame için henüz listeleme gerçekleşmedi. Yatırımcısı da yakın zamanda Dexgame'i Binance'te görmek istiyor.

Dexgame Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

ismi Dexgame token. Karşılıklı oynanabilen online oyunları kurguladığı ekosistemin merkezine alarak; oyuncuları, profesyonel e-spor takımlarını, reklam verenleri, sponsorları, oyun geliştiricilerini ve yatırımcıları yenilikçi yönüyle paylaşım ekonomisi etrafında bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Binance Bu Coini Listeliyor! Yüzde 700 Yapmıştı! Kripto Para Piyasası Bu Haberi Bekliyor

Çalışma prensibi ise şöyle :

"Dexgame platformunda, oyun geliştiricilerinin düello ve turnuva merkezi'nde listelenen rekabetçi oyunlar için nft belirteçleri üretmesine olanak tanıyan bir blok zinciri ağ altyapısı oluşturulmuştur. özellikle oyun içi varlıkların alınıp satılabileceği bir pazar yeri ile oyun varlıklarının değerlenmesine katkı sağlar. eğer siz bir oyun geliştiricisiyseniz, oyuncuların kripto para birimi kullanarak oyun içi varlıkları satın almalarını sağlayacak özellikler ekleyebilirsiniz. bu, oyuncuların üçüncü taraf ödeme sağlayıcılarının fiat "para birimi işlemlerini" işlemesini beklemek zorunda kalmadan oyun koleksiyonlarını anında takas etmelerini sağlar."

 

Binance Bu Coini Listeliyor! Yüzde 700 Yapmıştı! Kripto Para Piyasası Bu Haberi Bekliyor ile ilgili etiketler Binance kripto dexgame nedir dexgame coin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.