Binali Yıldırım'ın sözleri Erdoğan'ı kahkahaya boğdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni'nde çeşitli kentlerdeki açılış törenlerine canlı bağlantı ile katıldı. Açılışlarda yaşanan makas krizi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım arasında gülümseten bir diyaloğun yaşanmasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Pendik Millet Bahçesi'nde düzenlenen "5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni"ndeki konuşmasında, böyle bir günde çeşitli şehirlerde yapımı tamamlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yatırımlarının toplu açılışının yapıldığını söyledi.

Erdoğan, konuşmasının ardından açılışların yapıldığı kentlere canlı bağlantı ile katıldı. Son olarak Muğla'nın Ula ilçesine bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış sırasında makasın çocuklara verilmesini istedi.

"NE MAKAS KALDI NE KURDELA"

Açılışta makas olmadığını öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Valla yandık" diyerek gülümsedi.

Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım "O kadar açılış yapıyoruz ki ne makas kaldı ne kurdela" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yanıt karşısında gülümseyerek, çocuklara yarın makas ve kurdelanın teslim edilmesini istedi.

Binali Yıldırım'ın sözleri Erdoğan'ı kahkahaya boğdu

Binali Yıldırım'ın sözleri Erdoğan'ı kahkahaya boğdu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Binali Yıldırım Muğla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.