Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na ders gibi sözler!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçime günler kala A Haber canlı yanında soruları yanıtladı.

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun gerçek dışı iddialarına şu şekilde yanıt verdi;

SAKİN OLSUN!
''Çok güzel bir şey söyledin. Benim soru isteme adetim yok. Hatta ne isteseniz sorun dedim. Benim zihnim çok berrak. Bildiğime bildim derim bilmediğimi bilmiyorum derim. Arkadaş bir yalan söyledi. Yatsı olmadan yalanı ortaya çıktı. Yalanı da hatayı da kabul etmek erdemdir. Tamam kardeşim yalan de ve özür dile bu iş bitsin. Belli olmayan moderatörden ben nasıl soru alabilirim. Yalan ortaya çıktı yoluna devam etti. Özür dile ne kaybedersin ki? İspat et edemezsin. Kimden istedi moderatörden o da çıkıyor ki benden istemedi. Sakin olsun öfke kontrolü önemli bir şey.''

'İspatlayamam. Moderatör belli olmadan önce teklif gelmiş'. Arkadaş konuştukça irtifa kaybediyor. Belki bunun piyarcıları kampanya akılları buna bir şey söylüyor oda açıklama yapıyor.

HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKMAYAYIM DEDİM
''Aslında başlangıçta düşünmüyordum. Bunu çok fazla gündeme getirdiler. "Korktu mu? Niye böyle davranıyor" gibi yayınlar artarak devam edince ben de bu arkadaşımızın hevesini kursağında bırakmayalım dedim. Bu arkadaşın bu hevesini de kursağında bırakmayalım, gelsin konuşalım dedim. Uğur Dündar'ı ben teklif ettim. Hem yayın yapılsın diyorlar hem de yandaş televizyonda yaparlar diyorlar. Ben öyle olmadığını ortaya koydum. Ben kim istiyorsa o gelsin dedim.''

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na ders gibi sözler! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.