Binali Yıldırım'dan Çankaya Köşkü açıklaması...

Binali Yıldırım, 23 Haziran İstanbul seçiminin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını, Başbakanlık ve Meclis Başkanlığı görevleri süresince Başbakanlık Resmi Konutu'nu kullandığını belirtti.

Eski TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından Ankara'ya dönen Binali Yıldırım'ın ilk işi Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacak" içerikli haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"HİÇBİR ZAMAN OTURMADIM''
Binali Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Çankaya Köşkü'nden taşınacağım yönünde haberler gördüm. 1. Hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadım. 2. Sadece Başbakanlık ve Meclis Başkanlığı görevim sırasında Başbakanlık Resmî Konut'u kullandım. 3. Meclis Başkanlığı'ndan istifa etmemle birlikte, Resmî Konut'tan ayrıldım.'' ifadelerini kullandı.

"YENİ ADRESİ BELLİ OLDU" İDDİASI
Türkiye gazetesinde yer alan haberde; İstanbul seçimlerinin ardından Ankara'ya dönen Yıldırım'ın, Çankaya Köşkü'nden taşınacağı ve bu ay içerisinde Dikmen'de kendisine ait bir eve yerleşeceği iddia edilmişti.

 

Binali Yıldırım'dan Çankaya Köşkü açıklaması... ile ilgili etiketler Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.