Binali Yıldırım'dan anlamlı paylaşım!

Eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan eşi Semiha Yıldırım'a iğrenç ifadelerle saldıran İYİ Parti'li Levent Özeren'in gözaltına alınmasının ardından anlamlı bir paylaşım geldi. Yıldırım herhangi bir yorum yapmadan paylaştığı fotoğraf ile çok şey anlattı. Özeren ise bu mesajdan bir süre sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi...

İYİ Parti'li Levent Özeren'in Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada kullandığı ifadeler toplumun hemen her kesimi tarafından tepkiyle karşılandı. 

Özeren, hem bu tweeti hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki hakaretehamiz mesajları ile gözaltına alınıp çıkartıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. 

Skandal ifadelerin sahibi olan Özeren'in tutuklanma kararından kısa bir süre önce eski Meclis Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım sosyal medyadan eşiyle birlikte simit paylaştığı bir fotoğrafını paylaştı. 

Yıldırım mesajda herhangi bir yorumda bulunmadı ancak fotoğraf birçok şey anlatıyordu. 

İşte o paylaşım:

Binali Yıldırım'dan anlamlı paylaşım!

Levent Özeren, gözaltına alındığında İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyordu. Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurmuştu.

Binali Yıldırım'dan anlamlı paylaşım! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım İYİ Parti semiha yıldırım Levent Özeren
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.