Binali Yıldırım, Uğur Dündar'ı tercih etti...

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın için tecrübesi nedeniyle Uğur Dündar’ı tercih ettiğini açıkladı.

Açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bunula ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru. 'Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı' gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur. Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar'ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah."  ifadelerini kullandı.

DÜNDAR'DAN TEŞEKKÜR

Bu çağrıya yanıt veren Uğur Dündar ise “Binali Bey'in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim...” ifadelerini kullandı.

NEDEN UĞUR DÜNDAR'I TERCİH ETTİ

Melih Gökçek, AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'a 'Uğur Dündar'a nasıl güveneceksiniz?' diye sorduğunu ve 'Ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın' diye cevap aldığını aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, AK Parti İstanbulBüyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la arasında geçen Uğur Dündar diyaloğunu aktardı.

GÖKÇEK: DÜNDAR HER TÜRLÜ OYUNU OYNADI, NASIL GÜVENECEKSİNİZ?
Kişisel Twitter hesabından Binali Yıldırım'la arasında yaşanan diyaloğu aktaran Melih Gökçek,"Binali Bey'le görüştüm. Sayın Başbakanım ben Uğur Dündar'ın moderatörlüğünde Kılıçdaroğlu ile tartışmaya çıktım, Uğur Dündar bana her türlü oyunu oynadı. Nasıl güveneceksiniz? dedim" ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BAHANELERİ KALMASIN
Gökçek, Yıldırım'ın soruya "Ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın. Ben Allah'ın izniyle kendime güveniyorum" diye yanıt verdiğini aktardı.

Binali Yıldırım, Uğur Dündar'ı tercih etti... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.