Binali Yıldırım, Sevim Teyze'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştürdü

Balıkesir'de esnaf ziyaretinde bulunan Binali Yıldırım, Sevim Teyze'nin isteğini kırmadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görüntülü aradı. Sevim Teyze'nin Erdoğan'la olan samimi diyaloğu izleyenleri gülümsetti.

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, esnaf ziyareti ve çeşitli açılışlar için bulunduğu Balıkesir'de Sevim Teyze ile tebessüm ettiren anlar yaşadı.

SEVİM TEYZE, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I GÖRMEK İSTEDİ

Çeşitli açılışlar da yapan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek isteyen Sevim Yıldız'ın isteğini kırmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görüntülü arayan Binali Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanım, Sevim Teyze var telefonda" dedi.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTULAR

Sevim Yıldız ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasındaki samimi diyalog kameralara yansıdı.

"ALLAH BİZDEN ALSIN ÖMRÜ SANA VERSİN"

"Cuman mübarek olsun Sevim Teyze" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevim teyze, şu yanıtı verdi:

"Allah bizden alsın ömrü, sana versin. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Her gün ağlıyorum senin için. Dün akşam gece yarılarına konuştun, gördüm seni. Koşturacağım senin için 2023'te. Sabahtan akşama kadar uyumayacağım."

Binali Yıldırım, Sevim Teyze'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştürdü ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.