Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle! İşte operadaki video!

Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle! Haliç Gösteri Merkezi'nde dün akşam 19 Mayıs 1919'un 100. yılı dolaysıyla "Yeniden Doğuş Operası" nın gösterimine Binali Yıldırım katıldı. Binali Yıldırım bazı saygısız seyircilerin protestoları ile karşılandı.İşte o anlar...

Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle! 19 Mayıs 1919'un 100. yılı sebebiyle İstanbul Beyoğlu'ndaki Haliç Gösteri Merkezi'nde "Yeniden Doğuş Operası" sahnelendi. Gösterime Binali Yıldırım da katıldı. Binali Yıldırım bir kısım saygısız seyircinin protestoları ile karşılandı.İşte Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle!

 İstanbul Beyoğlu'ndaki Haliç Gösteri Merkezi, dün gece, 19 Mayıs 1919'un 100. yılı dolaysıyla "Yeniden Doğuş Operası" sahnelendi.

Samsun Devlet ve Opera ve Balesince sahneye konulan operaya, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım da katıldı.

Ancak Yıldırım salonda büyük bir saygısızlığın hedefi oldu. TBMM Başkanlığı da yapması dolayısıyla gazi meclisi de temsil eden Binali Yıldırım bir kısım saygısız seyircinin protestoları ile karşılandı.

Operaya katılanların bir kısmı, Yıldırım salona girer girmez, "Her Şey Çok Güzel Olacak" sloganı attı.

BİNALİ YILDIRIM GÜLER YÜZÜNÜ KORUDU

Söz konusu kesimin protestoları karşısında sakinliğini koruyan Binali Yıldırım ise gülümseyerek protestoculara selam verdi.

Yaşanan çirkin olay hakkında sosyal medyada kısa bir açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "Opera izlemek için gittiği salondan atılan sözlü sloganlara İBB Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım tüm hoşgörüsü ve mütesebbim alkışıyla gerekli cevabı vermiştir. #HoşgörüdürBinaliBaşkan" paylaşımında bulundu. / SuperHaber

Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle! İşte operadaki video!

Binali Yıldırım protesto görüntüleri izle! İşte operadaki video! ile ilgili etiketler AK Parti Binali Yıldırım TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.