Binali Yıldırım "Harbi Konuşmalar"da!

Hafıza 15 Temmuz Derneği'nin her ay düzenlediği Hafızanda Ne Var? programının bu ayki konuğu Binali Yıldırım olacak.

Hafıza 15 Temmuz’da her ay Marmara Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR programı devam ediyor. Hain darbe girişiminin olduğu gece televizyonlara bağlanarak ilk kez “Bu bir kalkışma hareketidir” diyen ve darbe girişimini tüm Türkiye’ye duyuran T.C. Son Başbakanı Binali Yıldırım HARBİ KONUŞMALAR’ın konuğu oluyor.

Moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve 15 Temmuz Derneği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Köse’nin yapacağı programda deneyimli siyasetçi Binali Yıldırım, gençlerle buluşuyor. 15 Temmuz gecesi Başbakanlık görevini yürüten Binali Yıldırım, İstanbul-Ankara otoyolunda darbeciler peşindeyken neler yaşadığını, hainlerin elindeki F-16’lar için “indirmeye zorlayın gerekiyorsa vurun” talimatını nasıl verdiğini, o gece devlet içinde FETÖ’cülere karşı nasıl bir koordinasyon sağlandığını ve 15 Temmuz’un darbeler tarihimiz açısından önemini anlatıyor.

Binali Yıldırım "Harbi Konuşmalar"da!

15 Temmuz tanıkları ve akademisyenlerin her ay hain darbe girişiminin yaşandığı geceden, darbeler tarihi ile sömürgecilik ve kolonyalizme pek çok meseleyi derinlemesine ele alınacak.

Program 27 Ocak Pazartesi saat 14:00'te Hafıza 15 Temmuz'da yapılacak.

Binali Yıldırım "Harbi Konuşmalar"da! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım 15 Temmuz Derneği 15 Temmuz hafıza istanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.