Binali Yıldırım biçerdövere bindi, buğday hasadı yaptı

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Tokat'ta çiftçileri ziyaret etti. Niksar'da hasadı devam eden buğday tarlalarına giderek biçerdöverle tarla süren Yıldırım, özellikle mazotta, tohumda, gübrede ve hayvancılık yemde çok daha anlamlı desteklerin gerçekleşeceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Mahmudiye köyünde tarlada biçerdövere binerek buğday hasadı yaptı.

Yıldırım'a Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Niksar Kaymakamı İlhami Doğan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt ve AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan'ın eşlik etti.

Binali Yıldırım biçerdövere bindi, buğday hasadı yaptı

"MAZOTTA, TOHUMDA, GÜBREDE VE HAYVANCILIK YEMDE ÇOK DAHA ANLAMLI DESTEKLER İNŞALLAH GERÇEKLEŞECEK"

Mazotta, tohumda, gübrede ve hayvancılık yemde anlamlı desteklerin geleceğini belirten Binali Yıldırım, “Niksar Mahmudiye köyü bölgesinde buğday hasadı yapılıyor, Elhamdülillah gayet güzel verim yüksek, dönüm başına 800 kiloya kadar çıkıyor. Dolayısıyla yeni hasat döneminin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri kendi bünyesinde değerlendirecek, bildiğiniz gibi kısa süre önce Sayın Cumhurbaşkanımız buğdayda ve arpada referans fiyatlarını açıkladı. Primleri ile birlikte buğday 7,45, arpa 6,200 olarak belirlendi. Tahıl başta olmak üzere gıda ürünleri çok daha önemli hale geldi. Bu bakımdan da Cumhurbaşkanımız kabinesi tarımda verimi daha da artırmak mahsulü daha da fazlalaştırmak için bir dizi tedbirler alıyor ve uygulamaya konuyor. Esas itibari ile önümüzdeki sene bunların uygulaması çok daha farklı şekilde göreceğiz. Özellikle mazotta, tohumda, gübrede ve hayvancılık yemde çok daha anlamlı destekler inşallah gerçekleşecek” dedi.


İHA

Binali Yıldırım biçerdövere bindi, buğday hasadı yaptı ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Tokat Niksar biçerdöver buğday hasadı çiftçiye destek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.