Binali Yıldırım: Aday değilim...

Binali Yıldırım TBMM Başkanlığı görevine aday olmadığını açıkladı...

Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin açıklama yaptı.

Yıldırım ''Kulise geldiğimde bir hareketlilik oluyor. Ben size hemen cevap vereyim aday değilim. Kesin kararım. Aday olmayan birisinin aday gösterileceğini sanmıyorum. Aday gösterilecek arkadaşımıza da destek olacağız.'' ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, birkaç gündür gıyabında, "Aday. Çok istiyor. Geliyor, gidiyor." değerlendirmeleri yapıldığını yineleyerek "Niyetimi örtülü şekilde ortaya koymam. Artık takvim de yaklaştı, piyasa hareketlendi. Bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

AK Parti'de hiçbir zaman makam, mevki peşinde olmadığını, makamlardan güç almadığını, makamları güçlendirmenin temel ilkesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bundan böyle de ülkemizin, milletimizin geleceği için, iktidarımızın başarısı için, Cumhurbaşkanı'mız ve kabinesi için var gücümüzle çalışacağız." ifadesini kullandı.

Binali Yıldırım: Aday değilim... ile ilgili etiketler TBMM Binali Yıldırım Meclis Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.